Πριν εφαρμόσετε το scrub με αλάτι, θα θέλετε να ανοίξετε το ντους σας και να κλείσετε την πόρτα για να δημιουργηθεί ατμός. Αυτό θα βοηθήσει στο άνοιγμα των πόρων σας και θα επιτρέψει στο scrub με αλάτι να μεγιστοποιήσει την επίδρασή του. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό στο μπάνιο και να αφήσετε το σώμα σας να μουλιάσει στη μπανιέρα με το scrub με αλάτι.

Πάρτε μια χούφτα από αυτή τη συνταγή απολέπισης με αλάτι και αρχίστε να τρίβετε όλο το σώμα σας με κυκλικές κινήσεις. Υπολογίστε να χρησιμοποιήσετε περίπου τη μισή συνταγή, αλλά αυτή η ποσότητα φτάνει μέχρι και για 3 χρήσεις από αυτήν τη συνταγή. Προτιμώ να μην χρησιμοποιήσω αυτό το scrub με αλάτι στο πρόσωπό μου, καθώς το βρίσκω πολύ λειαντικό, αλλά αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπό σας, μπορείτε.

Μόλις τρίψετε ολόκληρο το σώμα σας, αφήστε το νερό να το ξεπλύνει. Και αυτό είναι! Μου αρέσει να ενυδατώνομαι με ένα λάδι σώματος μετά τη χρήση ενός scrub με αλάτι, καθώς το δέρμα μου είναι αρκετά φρέσκο ​​και χρειάζεται λίγη υγρασία. Χρησιμοποιήστε το 2-3 φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Σημείωση: Μερικές φορές το λάδι διαχωρίζεται από το αλάτι, οπότε φροντίστε να το ανακατέψετε λίγο πριν το χρησιμοποιήσετε.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ Scrub με αλάτι
Ψάχνετε να μάθετε πώς να φτιάξετε μια συνταγή απολέπισης με αλάτι; Αυτή η βασική συνταγή θα σας βοηθήσει να την προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ώστε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη αποτοξίνωσης αυτού του θεραπευτικού scrub.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι
1/4 φλιτζάνι λάδι (τζοτζόμπα, ελιά, αβοκάντο ή αμύγδαλο όλα λειτουργούν τέλεια)
10-20 σταγόνες προτιμώμενων αιθέριων ελαίων

προαιρετικά: 1 κουταλιά της σούπας πρόσθετα, π.χ. αλεσμένα καφέ, αμύγδαλο, βότανα κ.λπ.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε μαζί το θαλασσινό αλάτι και το λάδι μεταφοράς μέχρι να ενωθούν καλά.
Προσθέστε αιθέρια έλαια μέχρι να φτάσει το επιθυμητό άρωμα (10-20 σταγόνες) και τυχόν προαιρετικά πρόσθετα.
Φυλάσσετε σε σφραγισμένο βάζο σε δροσερό μέρος μέχρι να είναι έτοιμο για χρήση.
Κατά τη χρήση: αφαιρέστε την επιθυμητή ποσότητα και τρίψτε σε καθαρό, νωπό δέρμα. Ξεπλύνετε τελείως.
Χρησιμοποιήστε το 2-3 φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα!

ourlife.gr

(Επισκέφθηκε 20 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)