Στο πλαίσιο της σημερινή πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων (ΠΟΙΕΦΣΕΚ), αντιπροσωπεία του κλάδου επισκέφθηκε και ενημέρωσε για τα αιτήματα των εργαζομένων τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων αποτελούνταν από τους: Βαγγέλη Μαματζάκη αν. γ.γ. σωματείου ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων Κρήτης-μέλος διοίκησης ΠΟΙΕΦΣΕΚ, Παναγιώτης Τόπογλου αντιπρόσωπος ΠΟΙΕΦΣΕΚ, Γιώργος Χατζηγεωργίου και Μιχάλης Πασπαλάκης εκπρόσωποι επιτροπής αγώνα φαρμακοϋπαλλήλων και συναφών επαγγελμάτων.

Η αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη Κρήτης ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου κυριότερα των οποίων είναι: υπογραφή ΣΣΕ, 8ωρη πενθήμερη εργασία, επαναφορά τριετιών με επιδόματα, επιδόματα πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕΙ, ξένης γλώσσας, Η/Υ-φορητού υπολογιστή και βοηθού φαρμακείου, επίδομα ανθυγιεινής εργασίας 5%, εφάπαξ επίδομα θέρμανσης, ισότιμη μισθολογική και θεσμική μεταχείριση όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση και μορφή εργασίας.

(Επισκέφθηκε 3 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)