Υλικά

400 γρ. ψωμί, χωρίς κόρα
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
Το χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
1 φλ. τσαγιού ταραμά

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε το ψωμί σε ένα μπολ, καλύψτε το με νερό και αφήστε το να μείνει μέχρι να μουλιάσει καλά, 5 έως 10 λεπτά. Σουρώστε καλά και πιέστε όλο το περιττό νερό από το ψωμί.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το ψωμί, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το χυμό λεμονιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
Βήμα 3
Επεξεργαστείτε τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
Βήμα 4
Προσθέστε τον ταραμά και επεξεργαστείτε ξανά το μείγμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 1 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)