Έχεις κλείσει συνέντευξη για δουλειά; Συγχαρητήρια!

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές μακιγιάζ για όμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα:

Χαμογέλα! Ναι δεν συμβουλή μακιγιάζ αυτό αλλά είναι ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα! Αυτό θα σε σώσει σε δύσκολες και αμήχανε στιγμές γι’ αυτό μην το τσιγκουνευτείς καθόλου.

Κράτησε τη βάση σου όσο πιο ελαφριά γίνεται. Επειδή συνήθως οι συνεντεύξεις είναι το πρωί δεν γίνεται να πας με πολλές στρώσεις foundation και πούδρα από πάνω. Το ξέρεις πολύ καλά ότι σε αυτό το θέμα δεν κολακεύει το φως του ήλιου.

Γέμισε τα φρύδια ίσα για να πυκνώσουν λίγο. Μην κάνεις τα έντονα γεωμετρικά φρύδια γιατί δεν αρέσουν σε όλους οπότε δεν θέλεις να προκαλέσεις την προσοχή εκεί.

Βάλε γήινες σκιές στα μάτια σου, αν χρησιμοποιήσεις σκιές με shimmer μέσα πρόσεξε να μην γυαλίζουν υπερβολικά τα μάτια. Αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο μπορείς πάντα να κάνεις το κλασσικό eyeliner και θα είσαι τέλεια!

Μάσκαρα βάλε αρκετή απλά πρόσεξε μην κολλήσουν μεταξύ τους οι βλεφαρίδες και δεν βγει τόσο ωραίο το αποτέλεσμα.

Επειδή είναι πρωί βάλε ελάχιστο ρουζ απλά για να δώσεις λίγη ζωντάνια στο πρόσωπό σου.

Βάλε κραγιόν αντί για lip gloss γιατί δεν είναι το ίδιο σοβαρό. Προτίμησε αποχρώσεις του nude για να μην φανείς υπερβολικά βαμμένη.

Σημαντικό είναι το χαμόγελο αλλά και η ευγένεια. Αυτά τα δύο θα σου ανοίξουν πολλές πόρτες! Το μακιγιάζ και το outfit αντιπροσωπεύουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση.

(Επισκέφθηκε 6 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)