Υλικά

10 φτερούγες κοτόπουλου
3 κ. σ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, πιεσμένες
2 κ. γλ. σκόνη τσίλι
1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι και μαύρο πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
Βήμα 2
Συνδυάστε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη σκόνη τσίλι, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι σε μια μεγάλη, επανασφραγιζόμενη σακούλα, σφραγίστε και ανακινήστε για να ανακατευτούν καλά.
Βήμα 3
Προσθέστε τις φτερούγες κοτόπουλου, ξανακλείστε και ανακινήστε για να καλυφθούν καλά.
Βήμα 4
Τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα ή μέχρι να γίνουν τραγανές εξωτερικά και εσωτερικά να έχουν ψηθεί καλά.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 24 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)