Υλικά

450 γρ. φακές, πλυμένες
900 ml ζωμό λαχανικών
2 κ. σ. σκόνη κάρυ
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
2 κουτιά (400 ml το καθένα) γάλα καρύδας
1/2 κ. γλ. αλάτι
Ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τις φακές, το ζωμό, τη σκόνη κάρυ και το σκόρδο σε μία κατσαρόλα.
Βήμα 2
Αφήστε να πάρουν μια βράση και χαμηλώστε τη φωτιά. Προσθέστε το γάλα καρύδας και σιγοβράστε, χωρίς καπάκι, μέχρι οι φακές να μαλακώσουν, 25- 30 λεπτά.
Βήμα 3
Αλατίστε, γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια και σερβίρετε.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 27 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)