Υλικά

4 φιλέτα μπακαλιάρου
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
1/4 φλ. τσαγιού πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1 πακέτο ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κ. γλ. αποξηραμένος βασιλικός
1 κ. γλ. αποξηραμένος άνηθος
1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο ορθογώνιο ταψί.
Βήμα 2
Προσθέστε τα 4 φιλέτα μπακαλιάρου στο ταψί και καλύψτε μια με 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.
Βήμα 3
Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι πράσινες ελιές, 1/2 κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες και 1 πακέτο ντοματίνια κομμένα στη μέση γύρω από τον μπακαλιάρο.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με το βασιλικό, τον άνηθο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 5
Ψήστε για 10 λεπτά ή μέχρι ο μπακαλιάρος να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 62 βαθμών.
Βήμα 6
Σερβίρετε με επιπλέον φέτες λεμονιού.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 8 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)