Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Θέατρο ημέρας – σχολή θεατρικού παιχνιδιού Κρήτης <ΛΑΚΗΣ ΚΟΥΡΕΤΣΗΣ> οργανώνει θεατρικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 5 ως 10 ετών την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί στο αίθριο της Λότζια με ελεύθερη είσοδο.

Το δρώμενο έχει θέμα “Μία μάσκα απόκαλύπτεται”. Σε αυτό το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά σε μία αποκριάτικη ιστορία όπου με το θεατρικό παιχνίδι παίρνουν ρόλους απόγειώνοντας την ενέργεια και τη φαντασία τους με παιχνίδια μουσικές και πολλές εκπλήξεις.Πρόκειται για ένα ταξίδι με αποσκευές μερικά όνειρα ,πολλή φαντασία και ανεξάντλητη ενέργεια….,είναι όλα αυτά πού θα χρειαστούμε! Ετοιμαστείτε για την περιπέτεια και τις … αποκαλύψεις.

Η ομάδα των εμψυχωτών Θεατροπαιδαγωγών αποτελείται από τούς τελιοφοίτους & αποφοίτους της σχολής Κρήτης : Ανδρουλάκη Σαββίνα, Βερβελάκη Άννα -Μαρία, Θεοδωράκη Ελευθερία, Μάρκου Γεωργία, Μητροπούλου Κατερίνα, Παναγιωτάκη Μαρία, Τσουδή Φαίη, Μαρκάκη Εύα, Τομαζινάκη Αριστόκριτο και τις σπουδάστριες της σχολής, Βασιλάκη Τριγώνα, Μανογιαννάκη Ελένη, Σταυρουλάκη Κατερίνα.

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ με τη Σχολή Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού, Διευθυντή Σπουδών τον κ. Λάκη Κουρετζή και Καλλιτεχνική Δ/ντρια την Ανδρομάχη Μοντζολή, δραστηριοποιείται στην Κρήτη, με βάση το Ηράκλειο, πάνω από 30 χρόνια, εκπαιδεύοντας στην παιδαγωγική θεάτρου και τη θεατρική αγωγή, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς και επαγγελματίες, έχοντας συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τους διδάσκοντες αλλά και για τα παιδιά.

(Επισκέφθηκε 6 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)