Το να ανακαλύπτει κανείς ότι έχει απατηθεί από το σύντροφό του δεν είναι ποτέ κάτι το εύκολο – ωστόσο αρκετοί προτιμούν να γνωρίζουν την αλήθεια και να μην παραμένουν στο σκοτάδι για τις απιστίες του άλλου τους μισού. Ορισμένα άτομα, έχοντας πρώτα τις υποψίες ότι ο/η σύντροφος τους τούς απατά, προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ερευνητές για να ανακαλύψουν τους παράνομους δεσμούς και τα παράνομα ζευγάρια.

Έτσι, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δοθεί έμφαση στα ευρήματα των ιδιωτικών ερευνητών αφού εκείνοι με την εμπειρία ετών έχουν μάθει να αναγνωρίζουν τα σημάδια της απιστίας. Σίγουρα, όπως τονίζουν οι ίδιοι, το ένα σημάδι από τα 20 δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας αλλά αν ένας σύντροφος πληροί τέσσερα ή περισσότερα σημάδια τότε το ενδεχομενο της απιστίας είναι πολύ πιθανό σενάριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρουν οι ιδιωτικοί ερευνητές, υπάρχουν ορισμένα σημάδια που μαρτυρούν πως ο/η σύντροφος σάς απατά και τέτοια θα μπορούσαν να είναι οι περισσότερες ώρες στη δουλειά, τα επαγγελματικά ταξίδια, οι λιγότερες σεξουαλικές επαφές με τον/τη σύντροφο και η αμυντικότητα.

Ανεξάρτητα όμως από τα σημάδια, ένα από τα πιο σημαντικά είναι το ένστικτο και η διαίσθηση. Πέρα από αυτά τα δύο, οι ιδιωτικοί ερευνητές συγκέντρωσαν μία λίστα 20 σημείων που αν τα παρατηρήσει κανείς στον ή στην σύντροφό του, θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί. Αν λοιπόν ο/η σύντροφος σας

-Άλλαξε συνήθειες
-Φεύγει από το σπίτι νωρίτερα και επιστρέφει αργότερα
-Συμμετέχει συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια
-Απέχει από γιορτές και οικογενειακές εκδηλώσεις
-Κάνει υπερβολικές υπερωρίες
-Ξοδεύει αλόγιστα
-Διατηρεί κρυφούς λογαριασμούς σε κοινωνικά μέσα (Instagram, Facebook)
-Κρύβει τους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών
-Περιποιείται υπέρ το δέον την εμφάνισή του
-Μυρίζει διαφορετικά από ό,τι συνήθως
-Αγοράζει δώρα που δεν τα έχετε δει εσείς ποτέ
-Παρατηρείτε ανεξήγητα πράγματα, όπως προφυλακτικά στο αυτοκίνητο
-Ξεκίνησε γυμναστήριο
-Παρατηρείτε αναπάντητες κλήσεις στο κινητό του από άγνωστο αριθμό
-Στέλνει και λαμβάνει κωδικοποιημένα μηνύματα
-Κάνετε λιγότερο σεξ
-Υπεκφεύγει ή αμύνεται χωρίς ιδιαίτερα εμφανή λόγο
-Λέει εμφανή ψέματα
-Έγινε ευέξαπτος/η ή οξύθυμος/η
-Δεν θέλει τις εκπλήξεις και τις ξαφνικές αφίξεις στο σπίτι του/της

Αν κανένα από αυτά δεν αποτελεί σημάδι για εσάς που υποπτεύεστε τον ή την σύντροφό σας, τότε το ένστικτό σας θα δώσει τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Όπως τονίζουν πάντως οι ιδιωτικοί ερευνητές, το επάγγελμα τους έχει επηρεαστεί από τη χρήση της τεχνολογίας, αφού ο κόσμος δεν τους έχει τόσο ανάγκη μιας και η πληροφορία μπορεί να δοθεί μέσω διαδικτύου.

Παρόλα αυτά, ακόμα και αν υπάρχουν οι αποχρώσες ενδείξεις, καλό θα ήταν κανείς να μην βιάζεται να βγάλει γρήγορα συμπεράσματα και να θέσει σε κίνδυνο μία πολύτιμη σχέση λόγω αβάσιμων πληροφορίων.

ourlife.gr

(Επισκέφθηκε 21 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)