Υλικά

450 γρ. ζυμαρικά
2 κ. σ. λάδι
4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
900 γρ. γαρίδες
3 φλ. τσαγιού σπανάκι
1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
450 γρ. ζυμαρικά
6 φέτες μπέικον, ψημένο και ψιλοκομμένο
1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Βήμα 3
Σοτάρετε το σκόρδο και τις γαρίδες και αφαιρέστε μόνο τις γαρίδες μόλις πάρουν μια ροζ απόχρωση.
Βήμα 4
Προσθέστε το σπανάκι, τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι, μαγειρεύοντας έως ότου χάσουν τα υγρά τους.
Βήμα 5
Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 6
Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 7
Τέλος, ρίξτε στην κατσαρόλα τις μαγειρεμένες γαρίδες, το μπέικον, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 1 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)