Ανακοίνωση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας ενημερώνει για την εγκατάσταση τριών νέων Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών (ΑΕΑ) σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν ένας απινιδωτής στην παραλία Γρα Λυγιάς (καφετερία Cacao cafe), ένας απινιδωτής στον οικισμό Κεντρί Ιεράπετρας (Μίνι μάρκετ Σήφης) και ένας απινιδωτής στο λιμάνι Ιεράπετρας (εστιατόριο Βίρα Πότζι)

Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας που έχει ήδη ξεκινήσει από άλλους φορείς για την δημιουργία δικτύου ΑΕΑ σε ολόκληρο τον Δήμο Ιεράπετρας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό, δηλαδή τα μέλη και τις τοπικές επιχειρήσεις που στηρίζουν τον Σύλλογο μας και που χωρίς την οικονομική τους ενίσχυση δεν θα ήταν εφικτή αυτή κίνηση.

Ευχαριστούμε επίσης τις επιχειρήσεις όπου τοποθετήθηκαν οι ΑΕΑ για την οικειοθελή παραχώρηση του χώρου αλλά και την φύλαξη των απινιδωτών.

Τέλος παροτρύνουμε τους πολίτες να ενημερωθούν για όλα τα σημεία με εγκατεστημένους ΑΕΑ στον Δήμο Ιεράπετρας μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου που διατίθεται από τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Ιεράπετρας καθώς και πληροφορίες για την χρήση ενός ΑΕΑ.

Link ΑΕΑ Ιεράπετρας: https://qrco.de/be6wzT

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Γαϊτάνης

Ο Γεν. Γραμματέας Μιχαήλ Βιαννιτάκης

(Επισκέφθηκε 1 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)