Υλικά

1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/3 φλ. τσαγιού φρυγανιά
1 αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κ. γλ. σκόνη κρεμμυδιού
1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
1/4 κ. γλ. αποξηραμένο μαϊντανό
1/4 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
1/4 κ. γλ. αποξηραμένο δεντρολίβανο
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/3 κ. γλ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τον κιμά, τη φρυγανιά, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη σκόνη σκόρδου, το μαϊντανό, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Ανακατέψτε καλά για να ενωθούν τα υλικά.
Βήμα 3
Πάρτε περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού από τον κιμά και τυλίξτε το σε μπάλα. Επαναλάβετε μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλο τον κιμά.
Βήμα 4
Μόλις τυλίξετε τα κεφτεδάκια, τοποθετήστε απαλά 3 από αυτά σε ξύλινο σουβλάκι. Επαναλάβετε με όλα τα σουβλάκια.
Βήμα 5
Βάλτε τα κεφτεδάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Βήμα 6
Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 7
Τοποθετήστε τα σουβλάκια στο γκριλ και αφήστε τα κεφτεδάκια να ψηθούν για 4 έως 5 λεπτά από τη μία πλευρά.
Βήμα 8
Γυρίστε τα σουβλάκια από την άλλη πλευρά και ψήστε για άλλα 4-5 λεπτά.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 14 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)