Υλικά

450 γρ. κιμά από χοιρινά λουκάνικα
6 μεγάλα αυγά
2 φλ. τσαγιού γάλα 2%
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. μουστάρδα σε σκόνη
6 φέτες λευκό ψωμί σε κύβους
1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το λουκάνικο μέχρι να αποκτήσει καφετί απόχρωση. Τοποθετήστε σε πιάτο πάνω σε απορροφητικό χαρτί και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά και ανακατέψτε με το γάλα, το αλάτι και τη μουστάρδα. Προσθέστε το ψωμί σε κύβους, το τυρί και το λουκάνικο και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Αδειάστε το μείγμα σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και τοποθετήστε στο ψυγείο για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Βήμα 4
Βγάλτε το ταψί από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε, ακάλυπτα, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρό ένα μαχαίρι μόλις το βάλετε στο κέντρο. 

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 12 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)