Μελέτες έχουν δείξει ότι η σωματική δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους μειώνει την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό ενός ατόμου. Ως αποτέλεσμα, η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους ίσως φαίνεται λιγότερο επίπονη από ό,τι παρόμοια άσκηση σε εσωτερικούς χώρους, η οποία, με τη σειρά της, σας ωθεί πιο κοντά στη μέγιστη απόδοσή σας. Προπονηθείτε σε εξωτερικούς χώρους, ωθήστε τον εαυτό σας να συνεχίσει περισσότερο και σπάστε τον προσωπικό σας ρεκόρ στην προπόνηση.

Όταν ασκείστε σε εξωτερικούς χώρους, παίρνετε καθαρό αέρα που βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας. Η τακτική άσκηση και ο καθαρός αέρας θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε και να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας!

Σκεφτείτε δημιουργικά για το περιβάλλον μας και σχεδιάστε μια προπόνηση σε μια κοντινή διαδρομή τζόκινγκ ή με την βοήθεια του προπονητή σας μια προπόνηση για ενδυνάμωση όλου το σώματος. Οι τοποθεσίες για προπόνηση (πάρκα, άλση, βουνά) είναι συχνά πιο κοντά από όσο νομίζετε!

Η χρήση κοντινών τοποθεσιών εξοικονομεί χρόνο, αλλά και φυσικούς πόρους, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε με το αυτοκίνητό σας.

Οι αλλαγές στην τακτική σας προπόνηση, όταν σπάτε τη ρουτίνα είναι πάντα καλές για το σώμα σας. Κάντε την προπόνηση που κάνετε στο γυμναστήριο σε εξωτερικούς χώρους και συμπεριλάβετε ασκήσεις σωματικού βάρους, που είναι εύκολο να κάνετε έξω. Οι περισσότερες ασκήσεις σωματικού βάρους είναι κινήσεις πολλαπλών αρθρώσεων και επομένως εξαιρετικά αποτελεσματικές! Η προπόνηση με το σωματικό βάρος θα βελτιώσει τον συντονισμό, την ισορροπία και την κινητικότητα σας.

Περάστε την προπόνησή σας σε νέο επίπεδο δοκιμάστε κάτι νέο. Επωφεληθείτε από νέες ευκαιρίες προπόνησης για να προσθέσετε κάτι καινούριο στην τυπική σας προπόνηση ή να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα προπόνηση. Κάντε την προπόνησή σας διαφορετική, πιο αποτελεσματική και αναζωογονητική.Πηγη

Οι περισσότεροι υπαίθριοι χώροι προπόνησης, όπως αθλητικά πάρκα, είναι ανοιχτοί σε όλους και δωρεάν. Αυτό θα σας επιτρέψει να γυμναστείτε και να περάσετε χρόνο ασκώντας μαζί με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας, που δεν πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο με εσάς. Επιπλέον, η προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που ασκούνται όπως εσείς.

 

ygeiamou.gr

(Επισκέφθηκε 2 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)