Έστω και μία φορά στη ζωή σας θα έχετε βρεθεί σε αντιπαράθεση μεταξύ φίλων πάνω στο πολύ… σοβαρό ζήτημα: Τελικά οι άντρες τι προτιμούν; Τις ξανθές ή τις μελαχρινές; Ε λοιπόν το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα πραγματοποίησε έρευνα και μάς έλυσε την απορία πάνω στο θέμα!

Οι ερευνητές έδειξαν σε 110 άντρες φωτογραφίες γυναικών με διάφορα χρώματα μαλλιών και τούς ζήτησαν να επιλέξουν εκείνες που τους άρεσαν περισσότερο. Τα αποτελέσματα έδειξαν αυτό που οι περισσότεροι υποψιαζόμασταν: Η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, καθώς, όπως δήλωσαν, έδειχαν πιο νέες, υγιείς και φρέσκες.

Εάν είστε μελαχρινές, όπως οι περισσότερες Ελληνίδες άλλωστε, μην στεναχωριέστε καθόλου! Ό,τι και να δείχνουν οι έρευνες, στην πραγματικότητα οι προτιμήσεις του καθενός είναι τελείως υποκειμενικές και δεν μπορούν να μπουν σε καλούπια με βάση το φύλο. Ακόμα όμως και να λάβουμε υπόψη τα παραπάνω αποτελέσματα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό: Μπορεί το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας να είναι αυτό που ευθύνεται για την πιθανή αρχική έλξη των ανδρών, ωστόσο η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας της είναι αυτά που θα του κρατήσουν το ενδιαφέρον. Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς ποτέ δεν ακούσαμε κάποιον να λέει «Ναι μού αρέσει πολύ η *Χριστίνα* , αλλά είναι μελαχρινή, οπότε δεν θα βγω μαζί της».

 

 

e-daily

(Επισκέφθηκε 5 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)