Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Με το concealer μπορείς να τους καλύψεις, όμως, δες τί άλλο μπορεί να κάνεις για να τους κάνεις λιγότερο αισθητούς, καθώς και τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν εξαρχής:

Κληρονομιά

Δυστυχώς είναι και θέμα κληρονομιάς οι μαύροι κύκλοι. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με φυσικό τρόπο για να τους διώξεις. Θα πρέπει να βρεις ένα καλό καλυπτικό concealer.

Τρόπος Ζωής

Αυτό νομίζω το ήξερες ήδη. Η κακή διατροφή δεν βοηθάει να έχεις το φρέσκο πρόσωπο που τόσο θέλεις. Φρόντισε να τρως περισσότερα φαγητά με τις βιταμίνες C, K, B και σίδηρο για να μην έχεις πια τους μαύρους κύκλους. Τέλος, το αλκοόλ και το κάπνισμα κάνουν και αυτά κακό μιας και επιδεινώνουν το πρόβλημα.

Κούραση και άγχος

Ξέρω, είναι μια δύσκολη περίοδος τώρα στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε πάρει από κάτω. Προσπάθησε να μην σε απασχολούν τόσο τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό που σου κάνει κακό στην υγεία. Επιβράβευσε τον εαυτό σου μια φορά μετά από κουραστική μέρα να πας σε ένα σπα και να σου κάνουν μασάζ.

Τα βράδια όταν πέφτεις για ύπνο μην χαζεύεις λίγο ακόμα στο internet, ξεχνιέσαι και κοιμάσαι πάλι τα χαράματα. Καλό είναι να έχεις ένα συγκεκριμένο ωράριο ύπνου γιατί συνηθίζει το σώμα και σε παίρνει ο ύπνος πιο εύκολα.

Επιμένει όμως η κούραση; Βάλε δύο χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού όταν θα έχουν κρυώσει στα μάτια σου και άφησέ τα 10 λεπτά περίπου. Θα δεις ότι θα αρχίσουν να "σβήνουν". 

(Επισκέφθηκε 1 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)