Το project The Best Food in Greece μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας thebestfood.gr, επιλέγει, καταγράφει, προβάλει, αναδεικνύει, αξιολογεί, ελέγχει και βραβεύει τα καλύτερα καταστήματα εστίασης, με αυστηρό ποιοτικό κριτήριο το Καλύτερο Φαγητό στην περιοχή τους ανά κατηγορία κουζίνας.

Στο πλαίσιο αυτό σκοπός και στόχος είναι να αναδείξει αληθινές, αξιόπιστες και εγγυημένες γαστρονομικές αξίες, που θα κάνει την όποια επιλογή 100% ασφαλή.

Πρόκειται για ένα Project που… απευθύνεται και αφιερώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ!!!

Στο Ρέθυμνο της Κρήτης η ταβέρνα Stavros, επιλέχθηκε στην λίστα των The Best Food in Greece για το 2021, ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος, για το καλύτερο φαγητό στην κατηγορία ΤΑΒΕΡΝΑ και κατάταξη SILVER.

Η επιλογή και κατάταξη έγινε με αυστηρά ποιοτικά και γευστικά κριτήρια επιλογής και μέσα από επαναλαμβανόμενες μακροχρόνιες αξιολογήσεις, προσωπικές και διαδικτυακές που το project της πλατφόρμας του thebestfood.gr & thebestfood.club έχουν καθορίσει ανάλογα την περιοχή και το είδος της κουζίνας.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που λειτουργεί δεκαετίες και προσφέρει παραδοσιακή, κρητική και μοντέρνα κουζίνα. Οι ιδιοκτήτες τους Σταύρος και Σταύρος θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή και θα φροντίσουν να έχετε ένα γεύμα ή δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο.

Καλή απόλαυση!!!

Πηγή: typoskritis.gr

(Επισκέφθηκε 2 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)