Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της διατροφής και χειροτεχνίας και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο στην 10η "Γιορτή Κρητικής Διατροφής" https://cretandietfestival.gr/ ότι η καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής τους είναι η Παρασκευή, 16 Ιουνίου.

Η 10η "Γιορτή Κρητικής Διατροφής", διοργανώνεται κατά το διάστημα 4 – 10 Ιουλίου 2023, στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου από την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνου και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με στόχο την ενίσχυση των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων και την προβολή της Κρητικής διατροφής, του μοναδικού πλούτου της Κρητικής γης αλλά και των καινοτόμων προϊόντων που έχουν αναπτύξει οι επιχειρήσεις, καθώς και των πολιτιστικών στοιχείων του νησιού.

Η γιορτή σε καθημερινή βάση θα περιέχει γαστρονομικό, καλλιτεχνικό καθώς και πρόγραμμα μαγειρικής για παιδιά (ώρες λειτουργίας 19:00 – 23:00).

Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες προϊόντων πρέπει να γνωστοποιήσουν την πρόθεση συμμετοχής τους μέσω email στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης( info@eber.gr ), έως και την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023. Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού περιπτέρων, η αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής θα βασιστεί στην ημερομηνία υποβολής της αίτησης αλλά κυρίως στην συνάφεια των προς προβολή προϊόντων με το χαρακτήρα της Γιορτής και την εντοπιότητα των επιχειρήσεων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής που θα παραληφθούν μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δεν θα ληφθούν υπόψη της επιτροπής διοργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες, στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αρμόδιος κ. Θοδωρής Τσαούλης, τηλ: 28310-57330.

(Επισκέφθηκε 7 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)