Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου
1 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. πιπέρι
1 αυγό, χτυπημένο
3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
Ρύζι για το σερβίρισμα
Για τη σάλτσα τσίλι: 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη, 3 κ. σ. σάλτσα σόγιας, 2 κ. σ. πολτό ντομάτας, 1/2 φλ. τσαγιού νερό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο, κόψτε το σε λεπτές λωρίδες και περάστε το από το αυγό και το αλεύρι.
Βήμα 2
Τηγανίστε το για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει.
Βήμα 3
Προσθέστε τις πιπεριές και σοτάρετε για άλλα δύο λεπτά. Αφαιρέστε το κοτόπουλο και τις πιπεριές και αφήστε τα στην άκρη.
Βήμα 4
Στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε το σκόρδο, το κόκκινο τσίλι, τη σάλτσα σόγιας, τον πελτέ ντομάτας και το νερό. Ανακατέψτε και σιγοβράστε μέχρι το μείγμα να μειωθεί και να γίνει πηχτό και σιροπιαστό.
Βήμα 5
Προσθέστε ξανά το κοτόπουλο και τις πιπεριές και ανακατέψτε καλά στη σάλτσα. 

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 5 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)