Με το μπαλκόνι, λόγω καιρού, να αποτελεί, πλέον, την αγαπημένη γωνιά του καθενός στο σπίτι για χαλάρωση με ένα ποτήρι κρασί τις γλυκές βραδιές του Μάη και του καλοκαιριού που βρίσκεται προ των πυλών, ανακαλύψτε έξυπνους τρόπους για να το διακοσμήσετε βάζοντας την δική σας προσωπική πινελιά.

Ακολουθούν τρεις κατασκευές τις οποίες μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα και γρήγορα και να ομορφύνετε τον χώρο σας με προσωπικές σας δημιουργίες με λίγα και απλά υλικά.

Καφάσια ως τραπεζάκι ή γλάστρες

Μία πολύ απλή, γρήγορη και εύκολη πρόταση για να κάνετε μόνες σας είναι να μετατρέψετε τα ξύλινα καφάσια σε γλάστρες που θα ομορφύνουν ιδιαιτέρως την εικόνα του μπαλκονιού σας. Βάψτε τα σε ό,τι χρώμα θέλετε, γεμίστε τα με χώμα και φυτέψτε σε αυτά τα αγαπημένα σας λουλούδια ή φυτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε τραπεζάκι ή έναν μικρό αποθηκευτικό χώρο ή βάσεις για τα λουλούδια σας.

Φωτιστικά από γυάλινα βάζα

Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα αλλά και για επιπλέον ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της βραδινής χαλάρωσης στη βεράντα σας, δημιουργήστε φαναράκια από γυάλινα βάζα. Τοποθετήστε μέσα σε αυτά αλεύρι ή καφέ, μέσα στο βάζο βάλτε κεράκια (ρεσό ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει) και με λίγο σπάγγο διακοσμήστε το στόμιο του βάζου για ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Κακτάκια από πέτρες

Αν είστε από εκείνες που δεν έχετε τον χρόνο ή δεν μπορείτε να περιποιείστε τα λουλούδια και τις γλάστρες για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ψεύτικα κακτάκια για να ομορφύνετε τον χώρο σας. Πάρτε σχετικά μεγάλες πέτρες σε διάφορα σχήματα, βάψτε τες με τέμπερα στις αποχρώσεις του πράσινου και με άσπρο χρώμα σχηματίστε βούλες στην θέση των αγκαθιών. Μόλις στεγνώσει το χρώμα τοποθετήστε τις πέτρες σε μικρά γλαστράκια και διακοσμήστε τον χώρο σας.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 10 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)