Το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε από την εθελοντική ομάδα ΣΤΟΧΟΣ – ΠΡΟΛΗΨΗ δωρεάν υπέρηχος μαστού σε 8 μέλη του Συλλόγου μας.

Ο Στόχος, ή όπως είναι η πλήρης ονομασία "Η Μόδα βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους" είναι μια διεθνής καμπάνια που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2001 με σκοπό την επιμόρφωση του γυναικείου πληθυσμού για την αξία της πρόληψης του καρκίνου του στήθους.

Το 2013 ξεκίνησε η δημιουργία γραφείου εξυπηρέτησης και πρόληψης στο Ηράκλειο Κρήτης και το σημαντικό αυτό έργο πραγματοποιείται μέσα από δράσεις και περίπτερα ψηλάφησης σε όλη την Κρήτη, ενώ έχει επιτευχθεί η δημιουργία μιας ομάδας εξειδικευμένων ογκολόγων και ακτινολόγων που προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό.

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο, κ. Ζαχαράκη Λίτσα και τα μέλη του Παγκρήτιου Συλλόγου «Στόχος-Πρόληψη», καθώς και τον ιατρό εθελοντή, κ. Βασιλογιαννάκη Άρη, ακτινολόγο μαστού, για την εθελοντική προσφορά τους και την άψογη συνεργασία τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη για να συνεχίσουν ένα τόσο σημαντικό έργο!

(Επισκέφθηκε 6 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)