Υλικά

3 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
3/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
1/2 κ. γλ. αλάτι
2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1 φλ. τσαγιού καβουρδισμένα καρύδια, ψιλοκομμένα
1/2 φλ. τσαγιού κομμάτια σοκολάτας
Νιφάδες ανθού αλατιού

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε τη ζάχαρη με τη σκόνη κακάο και το αλάτι.
Βήμα 3
Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε τα αβγά με τη βανίλια. Προσθέστε το μείγμα ζάχαρης και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Προσθέστε τα καρύδια και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε.
Βήμα 5
Δημιουργήστε τα μπισκότα, ρίχνοντας σε ένα ταψί με λαδόκολλα περίπου 1 1/2 κουταλιά της σούπας από το μείγμα, σε τέτοια απόσταση μεταξύ τους ώστε να μην κολλήσουν όταν ψηθούν.
Βήμα 6
Γαρνίρετε με τις νιφάδες ανθού αλατιού και ψήστε για 12- 14 λεπτά.
Βήμα 7
Αφήστε να κρυώσουν και απομακρύνετε προσεκτικά από το ταψί.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 3 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)