Σε συνέντευξη της, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την αύξηση των ιώσεων και για την αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού. Η προέδρος της ΕΙΝΑΠ, ανέφερε ότι «υπάρχει αύξηση περίπου στο 40% στα νοσοκομεία», επισημαίνοντας πως, «αυτή είναι η εποχή που ξέρουμε όλοι ότι είναι της έξαρσης των ιώσεων», ενώ συμπλήρωσε ότι, «έχουν αυξηθεί οι θάνατοι και οι εισαγωγές σε απλές και ειδικές κλίνες».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και στη νέα υποπαραλλαγή λέγοντας ότι «Η νέα υποπαραλλαγή είναι ήπια, δεν κάνει πυρετό και δεν κάνει πνευμονίες.»

«Απίστευτες ουρές στα φαρμακεία»

Σε ερώτημα σχετικά με το αν πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο της γρίπης ενώ έχει κάποιου είδους αδιαθεσία, είπε ότι, «αν έχεις μία αδιαθεσία, δεν πας να κάνει κανένα εμβόλιο», συμβούλευσε όμως, «ακόμα και τώρα, όσοι έχουν υποκείμενα, να το κάνουν», γιατί η κορύφωση θα συνεχιστεί.

Για τις ουρές στα φαρμακεία, σχολίασε πως «ήταν απίστευτες» και τις απέδωσε στο ότι, «όλοι είχαν κρούσματα στο περιβάλλον τους». «Μετά από τρία χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζονται συστάσεις για τις μάσκες», παρατήρησε για το γεγονός ότι, επέστρεψαν οι μάσκες.

Το «γλέντι» στον Ερυθρό Σταυρό
«Γιατί δημιουργήθηκε θέμα για μία γιορτή που γίνεται 20 χρόνια;», διερωτήθηκε για τις αντιδράσεις στο «γλέντι» του Ερυθρού Σταυρού, αφήνοντας υπόνοιες και διευκρινίζοντας πως, «δεν δικαιολογώ απολύτως τίποτα».

Ανέφερε δε ότι, «οι γιορτές στα νοσοκομεία πρέπει να γίνονται, γιατί τρία χρόνια, αυτό το προσωπικό που βλέπετε εκεί δεν έχει πάει σπίτι του». «Το θέμα είναι η διοικήτρια του νοσοκομείου, γιατί είναι αυτή στη θέση και όχι κάποιος άλλος», κατέληξε, αποδίδοντας εκεί το θέμα που δημιουργήθηκε.

Πηγή: in.gr

(Επισκέφθηκε 10 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)