Η Σελήνη μαζί με τον πλανήτη ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου φέρνουν πράγματα στην επιφάνεια και νέα δεδομένα. Ο σκοπός είναι να βρεθούν λύσεις και να τακτοποιηθούν ζητήματα που είναι ανοιχτά γιαυτό μείνετε ανοιχτή/ός σε όποια αλλαγή σας ζητηθεί ή προκύψει να κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, αφήστε σήμερα «χώρο» για να εξετάσετε τα δεδομένα που έρχονται με ησυχία. Μια σκέψη ή μια νέα πληροφορία θα μπορούσε να έρθει σχετικά με ζητήματα που τρέχουν και να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Εστιάστε σε θέματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα.

Για τους Ταύρους, οι καταστάσεις αλλάζουν και εσείς θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το έμφυτο ταλέντο που έχετε, της υπομονής. Υπάρχουν πολλά δημιουργικά πράγματα στα οποία μπορείτε να δώσετε την δυναμική σας σήμερα γιαυτό μην αγωνιάτε και μην απελπίζεστε για πράγματα τα οποία θα τακτοποιηθούν σχετικά άμεσα.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέσα από σκέψεις που κάνετε έρχονται δημιουργικές ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Εστιάστε σε σημαντικά πράγματα τα οποία μπορούν να λυθούν άμεσα, χωρίς να σπαταλάτε την ενέργειά σας δεξιά και αριστερά.

Για τους Καρκίνους, με κάποιον τρόπο σήμερα θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία που σας δίνεται σε κοινωνικό επίπεδο. Συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο ή ομάδες ανθρώπων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα θα μπορούσε να λειτουργήσουν ευνοϊκά.

Για τους Λέοντες, δημιουργικά πράγματα μπορούν να γεννηθούν σήμερα ή να μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά κάτι που σας ενδιαφέρει να γίνει άμεσα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μην απορρίψετε προτάσεις ή συζητήσεις που για κάποιον αρχικό λόγο νομίζετε πως δεν οδηγούν εκεί που θέλετε. Η δεκτικότητά σας μπορεί να ξεμπλοκάρει ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Παρθένους, παρόλο τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σήμερα μπορεί να έρθουν οι λύσεις που ψάχνετε. Μια νέα ιδέα, σκέψη ή έμπνευση που αφορά πολύ προσωπικά σας ζητήματα μπορεί να ξεκλειδώσει μια κατάσταση η οποία σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να ισορροπήσετε καταστάσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να το πετύχετε είναι να έχετε υπό έλεγχο τις δικές σας συναισθηματικές φορτίσεις. Να λειτουργήσετε καθαρά αντικειμενικά και αποστασιοποιημένη/ος από τις καταστάσεις.

Για τους Σκορπιούς, ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δείτε τις καταστάσεις απόλυτα αντικειμενικά. Οι πολλές σκέψεις μπορεί να σας μπερδέψουν. Απλά αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να τα πιέσετε.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα θα μπορούσε να προχωρήσει. Μια σκέψη που αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή την εργασία σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε κάτι που έχετε κατά νου.

Για τους Αιγόκερους, ευνοική ημέρα για να ασχοληθείτε με καταστάσεις οι οποίες σας ευχαριστούν και σας αναζωογονούν με κάποιον τρόπο. Ξεκουραστείτε με όποιον τρόπο μπορείτε και δώστε χώρο σε δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να σας φέρουν όμορφα συναισθήματα.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά σας ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή το σπίτι σας σήμερα μπορείτε να τα εξετάσετε από μια διαφορετική σκοπιά. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις προσωπικές ανάγκες, τόσο τις δικές σας όσο και των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα θα μπορούσε να λειτουργήσει βοηθητικά είτε φέρνοντας νέες χρήσιμες πληροφορίες είτε ερχόμενη/ος σε επαφή με ανθρώπους που νιώθετε όμορφα. Μείνετε σε μια παραγωγική οδό και κάντε πράγματα τα οποία θα σας αποφορτίσουν από εντάσεις.

astroguide.gr

(Επισκέφθηκε 5 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)