Υλικά

60 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ. σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο σε φέτες
1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
1/4 κ. γλ. αλεσμένο πιπέρι
2 φέτες ψωμί για τοστ ολικής άλεσης
1/3 φλ. τσαγιού αγγούρι σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το σχοινόπρασο, τον άνηθο και το πιπέρι.
Βήμα 2
Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα στη μία πλευρά κάθε φέτας ψωμιού.
Βήμα 3
Καλύψτε με φέτες αγγουριού 1 από τις φέτες και στη συνέχεια τοποθετήστε από πάνω 1 άλλη φέτα ψωμιού, με την πλευρά του τυριού κρέμας προς τα κάτω.
Βήμα 4
Κόψτε τις άκρες από το σάντουιτς και κόψτε το στη μέση διαγώνια.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 2 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)