Εχετε παρατηρήσει ποτέ τις συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους τα νήπια απλά για να δείτε τι σκαρώνουν;

Μερικές φορές λένε πραγματικά πολύ αστεία πράγματα, άλλες σούπερ ενδιαφέροντα και έξυπνα και άλλες φορές απλά χαριτωμένα. Γι’ αυτό που πραγματικά όμως αναρωτιόμαστε είναι τι σκέφτονται τα παιδιά μας λίγο πριν πέσουν για ύπνο, όταν βρίσκονται στο κρεβατάκι τους και κοιτάνε το ταβάνι; Εδώ είναι κάποιες από τις ιδέες μας!

Πώς θα μπορέσω να πάρω μια καραμέλα από τη τσάντα της μαμάς;

Τι να κάνει άραγε η μαμά τις ώρες που εγώ κοιμάμαι;

Πόσο καιρό πρέπει να είμαι καλό παιδί για να μου ξαναδώσουν μία καραμέλα; Σαν πολύ δεν κράτησε αυτό το αστείο;

Γιατί η μαμά κλείνει την πόρτα όταν πάει τουαλέτα ενώ εμένα μου φέρνουν το γιογιό ακόμα και στο σαλόνι; Τελοσπάντων ας το δω από την θετική του πλευρά…τουλάχιστον έτσι μπορώ να βλέπω και τηλεόραση!

Αυτή η πάνα πραγματικά δεν είναι του στυλ μου και με ενοχλεί! Θα τη βγάλω και θα την πετάξω στο κρεβάτι του αδερφού μου.

Ελπίζω αύριο να είναι η ημέρα του μπάνιου! Μόνο αν έχουμε μακαρόνια όμως για φαγητό. Δεν γίνεται να συμβαίνουν δύο δυσάρεστα γεγονότα μέσα σε μια ημέρα

Καραμέλα, καραμέλα, καραμέλα! Αχ μακάρι να είχα μια καραμελίτσα τώρα!

Δεν ξέρω τι είναι ο «καφές» αλλά σίγουρα είναι πολύ σημαντικός για την μαμά μου.
Ελπίζω να μην τον ξαναχύσω ποτέ για να μην τη στεναχωρώ κάθε φορά!

Πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να τρώω cheesecake για πρωινό όπως έκανε η μαμά σήμερα; Νομίζει ότι δεν την είδα!

Πρέπει να πω στην μαμά ότι τα σταφύλια δεν είναι καραμέλα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και να μου δίνει σταφύλια κάθε φορά που ζητάω μία καραμέλα.

Γιατί ο αδελφός μου έχει ένα επιπλέον δάχτυλο εκεί κάτω; Θα το συζητήσουμε όταν θα μεγαλώσουμε λίγο. Μπορεί να πίνουμε και καφέ τότε!

Μου αρέσει πολύ η μαμά μου! Είναι τόσο έξυπνη και αστεία. Θέλω πολύ να της μοιάσω όταν μεγαλώσω. Τότε θα μπορώ και να αγοράζω μόνος μου γλυκά και θα της παίρνω καραμελίτσες!1. Που βρίσκει ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης τετράγωνες πυτζάμες;
Και γιατί τις φοράει ενώ κανείς δεν του λέει να τις φορέσει;

daddy-cool.gr

(Επισκέφθηκε 11 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)