Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια… Ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και αδυνατείς να βρεις τη λύση; Πώς θα τους εξαφανίσεις και για να αισθάνεσαι άνετα; Οι ειδικοί λένε ότι οφείλονται κυρίως σε κακή ενυδάτωση, κακή κυκλοφορία της περιοχής αλλά και σε γενετικούς ή περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται! Υπάρχουν κάποια συστατικά που μπορούν μαγικά να σβήσουν τους μαύρους κύκλους και τη θαμπάδα και να δώσουν στο πρόσωπό σου φρεσκάδα και λάμψη!

Όταν ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη κρέμα ματιών ή τη μάσκα ενυδάτωσης προσώπου, σκέψου πρώτα ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου, δες τα συστατικά, και, ανάλογα με το τι ζητάς, επίλεξε το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου!

Ποια είναι τα δικά σου όπλα για να εξαφανιστούν οι μαύροι κύκλοι;
Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι πρέπει να επιλέξεις μια κρέμα με λεπτόρρευστη υφή για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Ποια συστατικά πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα; Σου παραθέτουμε παρακάτω μια λίστα με 5… όπλα για την ενυδάτωση του προσώπου σου και την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων!

Καφεΐνη για φωτεινότητα!
Οι μαύροι κύκλοι ήταν από πάντα τα μεγαλύτερό σου άγχος στην εμφάνισή σου; Τότε η κρέμα ματιών σου πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει καφεΐνη!
Πρόκειται για ένα φυσικό διεγερτικό με διπλή δράση: χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και τονώνει την κυκλοφορία!
Ουσιαστικά η καφεΐνη είναι αυτή που βοηθάει στην αποσυμφόρηση όλων των σπασμένων αγγείων που είναι υπεύθυνα για αυτό το σκούρο χρώμα κάτω από την περιοχή των ματιών

Ginkgo biloba για τη μικροκυκλοφορία
Ένα συστατικό που τονώνει την επιδερμίδα και βοηθά ώστε να μειωθεί η όψη πρηξίματος αλλά και οι σακούλες κάτω από τα μάτια!

Παράλληλα, το ginkgo biloba biloba αυτό δρα και ενάντια στις ελεύθερες ρίζες , που είναι κύριες υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας

Πράσινο Τσάι ενάντια στο πρήξιμο
Το πράσινο τσάι είναι ιδανικό για να εξαφανίσει τις… σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια! Μάλιστα, θα μπορούσε να χρησιμεύσει και μόνο του ως… spa προσώπου! Δεν χρειάζεται να είναι ενσωματωμένο σε μια κρέμα για να δράσει!
Πώς; Πάρτε 2 φακελάκια χρησιμοποιημένου πράσινου τσαγιού, βάλτε τα στο ψυγείο να κρυώσουν και στη συνέχεια τοποθετήστε τα κάτω από τα μάτια σας!

Βιταμίνη Ε κατά των λεπτών γραμμών

Η Βιταμίνη Ε είναι το συστατικό εκείνο που βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
Παράλληλα, βοηθά στο να συγκρατεί την υγρασία στην εν λόγω περιοχή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να φαίνεται το βλέμμα σας πιο λαμπερό και υγιές!

Βαϊκαλίνη κατά των ελευθέρων ριζών
Ένα αντιοξειδωτικό συστατικό που έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει από τη… φωτογήρανση καθώς δρα ενάντια στις ακτίνες UVA που είναι είναι υπεύθυνες για βλάβες στο δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία!
Αν εκτίθεστε πολύ σε εξωτερικές συνθήκες (ρύπανση, ήλιο), τότε η βαϊκαλίνη είναι το συστατικό που θα προλάβει τη γήρανση της επιδερμίδας σας!

Και ξέχνα μια για πάντα τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου!

ourlife.gr

(Επισκέφθηκε 22 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)