Υλικά

2 μέτρια κεφάλια μπρόκολο, κομμένα σε μέγεθος μπουκιάς
1/4 μέτριο κρεμμύδι, σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού καβουρδισμένους ηλιόσπορους
1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερι
Για το ντρέσινγκ:
1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
2 κ. σ. μέλι ή κρυσταλλική ζάχαρη
2 κ. σ. μαγιονέζα
2 κ. σ. μηλόξυδο
Ξύσμα και χυμό από 1 μέτριο λεμόνι
1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι, τη ζάχαρη ή το μέλι, τη μαγιονέζα, το ξύδι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και το αλάτι. Δοκιμάστε και προσαρμόστε το καρύκευμα, αν χρειάζεται.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το μπρόκολο, το κρεμμύδι, τους ηλιόσπορους και τα αποξηραμένα κράνμπερι.
Βήμα 3
Περιχύστε με το ντρέσινγκ, ανακατέψτε να πάει παντού και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 10 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)