Το Instagram αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά social media με εκατομμύρια χρήστες. Κάθε φορά που θέλουμε να ποστάρουμε μία φωτογραφία αναρωτιόμαστε εάν είναι καλή και πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να πάρει πολλά likes. Συγκεντρώσαμε λοιπόν μερικά tips που μπορείτε να εφαρμόσετε για να βγάλετε τη τέλεια instagram φωτογραφία!

#Step 1 Χρησιμοποιήστε φυσικό φως. Ο φωτισμός είναι το θεμέλιο μιας καλής φωτογραφίας. Η κατανόηση του τρόπου χρήσης του φωτός είναι ο πρώτος και ο σημαντικότερος κανόνας της λήψης καλών φωτογραφιών χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας. Εάν δεν μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους, τραβήξτε φωτογραφίες κοντά σε παράθυρα ή σε καλά φωτισμένους χώρους. Ακόμη και τη νύχτα, είναι προτιμότερο να βρείτε πηγές φωτός του περιβάλλοντος, όπως λάμπες δρόμου και παράθυρα καταστημάτων.

#Step 2 Τραβήξτε την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει ένας λόγος που οι φωτογράφοι αγαπούν τη χρυσή ώρα. Αυτή τη στιγμή της ημέρας, όταν ο ήλιος είναι χαμηλός στον ορίζοντα, κάνει κάθε φωτογραφία πιο όμορφη. Είναι το φίλτρο Instagram της φύσης.

#Step 3 Η λήψη φωτογραφιών από διαφορετική οπτική θα προσφέρει νέες προοπτικές, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα γνωστό μέρος ή θέμα. Δοκιμάστε από πάνω ή κάτω, είτε απο χαμηλά στο έδαφος. Προκαλείτε τον εαυτό σας να βλέπετε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία, αυτό θα κάνει τις φωτογραφίες σας διαφορετικές.

#Step 4 Κατευθύνετε το μάτι του θεατή. Στη φωτογραφία, οι “κατευθυντήριες γραμμές” είναι γραμμές που τρέχουν μέσα από την εικόνα που τραβούν το μάτι και προσθέτουν βάθος. Αυτά μπορεί να είναι δρόμοι, κτίρια ή φυσικά στοιχεία όπως δέντρα και κύματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές για να κατευθύνετε το βλέμμα του θεατή στο θέμα σας, όπως σε αυτό το πλάνο

# Step 5 Το Instagram είναι ένα ευχάριστο μέρος, που σημαίνει ότι το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο. Ειδικά σε αντίθεση με τις τέλεια συνθέσεις και επεξεργασμένες φωτογραφίες που πολλαπλασιάζονται στην πλατφόρμα. Αστείες φωτογραφίες είναι μια ανάσα για τους followers σας και δείχνουν ότι δεν τα παίρνετε όλα πολύ σοβαρά.

ourlife.gr

(Επισκέφθηκε 5 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)