Για να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας σαν επαγγελματίες και να επιτύχετε μια φυσική και ισορροπημένη εμφάνιση, αυτό που πρέπει να κάνετε πρώτα είναι να πειραματιστείτε. Να δείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και τι όχι και γενικότερα πώς αισθάνεστε πιο όμορφη.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να διορθώσετε τις κινήσεις, τα βήματα και τις τεχνικές σας και στο τέλος να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για ένα σωστό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ελέγξτε το φως

Όταν εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας, είναι σημαντικό να παρατηρήσετε τον τρόπο που φαίνεται κάτω από κάθε φως -δείτε πόσο διαφορετικά φαίνεται η βάση σας στο φως του μπάνιου και στο φυσικό φως. Στη συνέχεια, κάντε μικρές προσαρμογές για να δείτε αν φαίνεται γλυκό ή φυσικό -θα εκπλαγείτε με το πόσο μπορεί να αλλάξει η εμφάνισή σας αν αρχίσετε να εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας στο φυσικό φως.

Πειραματιστείτε

Να είστε έτοιμες να αλλάξετε την εμφάνισή σας συχνά για να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα -αν εφαρμόζετε πάντα υγρό eyeliner, δοκιμάστε μάσκαρα και σκιά ματιών για μια αλλαγή. Εάν έχετε συνηθίσει να φοράτε μόνο lip gloss στα χείλη σας, δοκιμάστε για αλλαγή ένα ματ κραγιόν. Αν δοκιμάσετε μια πιο φυσική εμφάνιση μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι τελικά σας ταιριάζει καλύτερα. Για να είναι επιτυχημένο το μακιγιάζ σας είναι απαραίτητο να το διασκεδάζετε κάθε φορά που το εφαρμόζετε και να πειραματίζεστε με το look σας.


Ενυδάτωση

Προετοιμάστε σωστά το δέρμα σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή μακιγιάζ. Καθαρίστε σωστά με νερό, χρησιμοποιείστε τόνερ και τέλος εφαρμόστε ενυδατική με αντιηλιακή προστασία και ορό. Θυμηθείτε να μην εφαρμόζετε ποτέ τη βάση του μακιγιάζ σας εάν δεν έχετε ενυδατώσει προηγουμένως σωστά το πρόσωπό σας. Στη θέση του primer μπορείτε να επιλέξετε ένα λάδι προσώπου για να δώσετε στο δέρμα σας μια υγιή λάμψη.

Όλα είναι θέμα ισορροπίας

Όταν επιλέγετε να τονίσετε περισσότερο τα μάτια σας, διατηρήστε έναν πιο ήπιο τόνο στα χείλη σας, και αντίστροφα. Αν ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη τακτική θα δείτε ότι οι δυνατότητές σας για μια πιο φυσική εμφάνιση θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο.

ourlife.gr

(Επισκέφθηκε 17 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)