Πώς καταλαβαίνεις από το κρεβάτι ότι η γυναίκα σε απατά; Μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Harvard έρχεται να ρίξει φως στις σεξουαλικές συμπεριφορές της γυναίκας και στο τι μπορεί να κρύβουν

Η συγκεκριμένη μελέτη μελέτησε τις συνήθειες 138 φοιτητριών και 121 φοιτητών και πιο συγκεκριμένα τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην προσποίηση οργασμού και στην απιστία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας όταν η γυναίκα προσποιείται συχνά οργασμό είναι πολύ πιθανόν να απατά κιόλας τον σύντροφό της.

Πώς καταλαβαίνεις από το κρεβάτι ότι η γυναίκα σε απατά
Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα του Πανεπιστημίου και δήλωναν ότι προσποιούταν οργασμό είχαν απατήσει κιόλας τον σύντροφό τους.

Το ποσοστό ήταν αρκετά μεγάλο μιας και μιλάμε για μία στις έξι γυναίκες

Μια πολύ λογική εξήγηση είναι ότι ο νους των γυναικών αυτών βρίσκεται αλλού και είναι πολύ πιο εύκολο να έρθουν σε οργασμό με τον εραστή που ποθούν παρά με τον άνδρα που δε θέλουν πια…

Πόσο εύκολο είναι να καταλάβει ο άνδρας όμως τη γυναίκα που προσποιείται οργασμό; Οι γυναίκες τις περισσότερες φορές δε γίνονται αντιληπτές όταν προσποιούνται.

Χρειάζεται μεγάλη σεξουαλική πείρα από την πλευρά του άνδρα για να μπορέσει να καταλάβει αν χαίρεται το σεξ μαζί του ή όχι.

Τονίζεται πάντως από την έρευνα ότι και ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών προσποιούνται ότι φτάνουν στην κορύφωση όταν φοράνε προφυλακτικό.

Σε αυτή την περίπτωση είναι πιο εύκολο να κρύψουν από τη γυναίκα την απουσία εκσπερμάτωσης.

ourlife.gr

(Επισκέφθηκε 7 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)