Υλικά

1 κιλό ώριμες ντομάτες, χοντροκομμένες
1/2 μέτριο αγγούρι, ξεφλουδισμένο και χοντροκομμένο
1/2 κόκκινη πιπεριά, χοντροκομμένη
1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1 μικρή σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 κ. σ. ξύδι
3/4 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν λείο μείγμα. Δοκιμάστε και προσαρμόστε το αλάτι ανάλογα με τις ανάγκες.
Βήμα 2
Τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει, περίπου 2 ώρες, ή μέχρι 3 ημέρες πριν το σερβίρισμα.
Βήμα 3
Σερβίρετε με επιπλέον ψιλοκομμένα λαχανικά, λίγο ελαιόλαδο και φρυγανισμένο ψωμί.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 21 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)