Την Παρασκευή 28/7/23, μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους των εκλογών της 22-7-2023, κυρίου Ανδρέα Μαμαντόπουλου, κλήθηκαν όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη στην πρώτη τους συνεδρίαση με θέμα την κατάρτιση σε σώμα του νέου Δ.Σ. Μετά από διαλογική συζήτηση και ομόφωνη δια βοής ψηφοφορία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Σαρρής

Γραμματέας: Πόπη Δασκαλάκη

Ταμίας: Μαρία Παϋσανίδου

Μέλη: Κονταξάκη Καλλιόπη, Σταυρακάκη Χρύσα, Μαρκοπούλου Μυρτώ

Αναπληρωματικά μέλη: Μπαχλιτζανάκη Ζαχαρούλα, Παπαδάκης Μανώλης, Μόργκαν Λουΐζα

Εξελεγκτική Επιτροπή: Κατσαβδάκη Μιράντα, Κουβάκη Μαρία, Μεταξά Φωτεινή

Όλα τα παραπάνω μέλη, τακτικά και αναπληρωματικά προσκαλούνται να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Το νέο Δ.Σ. απευθυνόμενο στα προηγούμενα μέλη που συμπλήρωσαν τη θητεία τους και αποχώρησαν, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και τον θαυμασμό του για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και προσδοκά στην συνέχιση και στενή συνεργασία μαζί τους. Πάνω απ’ όλα όμως εκφράστηκε η συγκίνηση και ο θαυμασμός προς τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική διαδικασία και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Μετά τη διαδικασία αυτή και την κατάρτιση σε Σώμα, συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα που αφορά τη σοβαρή υποστελέχωση που σήμερα βιώνει το Νοσοκομείο μας, την σκόπιμη μεθόδευση που εφαρμόστηκε εις βάρος του και τον δύσκολο αγώνα που πρέπει να ακολουθηθεί από όλη την κοινωνία για τη διάσωση και τη σωστή λειτουργία του. Τέθηκαν σε γενικές γραμμές οι βάσεις και ο τρόπος δράσης που πρέπει να ακολουθήσει το νέο Δ.Σ. . Πρώτιστη δράση πρέπει να είναι η συνάντηση του Συλλόγου μας με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που με έγγραφο αίτημα της, ζήτησε η απελθούσα διοίκηση, για την οποία όμως δεν λάβαμε ακόμα απάντηση.

Με ευχές για καλή επιτυχία στους δύσκολους καιρούς που βιώνει ο τόπος μας στα θέματα της δημόσιας υγείας, έληξε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας

Δρ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος     Πόπη Δασκαλάκη 

(Επισκέφθηκε 1 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)