Ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας θα παραχωρήσουν αύριο, Τέταρτη, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη, της Ειρήνης Αγαπηδάκη, του Χρήστου Χατζηχριστοδούλου αλλά και της καθηγήτριας Πνευμονολογίας & Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασίας Κοτανίδου.

Νωρίτερα σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης παραβρέθηκε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και έστειλε το μήνυμα ότι «η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας».

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συστήνει τον εμβολιασμό με το επικαιροποιημένο εμβόλιο για την COVID 19, καθώς και με το εμβόλιο της γρίπης, όλων των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών και των ατόμων με υποκείμενα νοσήματα.

Η ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας

Συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Υγείας αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 11:30 π.μ., για την πορεία του κορονοϊού.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ & Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας & Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, κ. Αναστασία Κοτανίδου θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, στις 11:30 π.μ., στο Υπουργείο Υγείας (ισόγειο, Αίθουσα Τύπου), σχετικά με την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

(Επισκέφθηκε 22 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)