Σε αυτήν οφείλεται η νεανική της επιδερμίδα

Η Σοφία Βεργκάρα, αδιαμφισβήτητα, θεωρείται τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του διεθνούς star system. Έχοντας φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο των δημοφιλέστερων γυναικείων περιοδικών παγκοσμίως, το 2020 ήταν η ηθοποιός με τις υψηλότερες αποδοχές στον κόσμο, με ετήσια κέρδη έως και 43 εκατομμύρια δολάρια. Επόμενο είναι, λοιπόν, πολλές να είναι εκείνες οι γυναίκες που αναρωτιούνται πώς καταφέρνει να διατηρεί την εμφάνισή της τόσο νεανική και εντυπωσιακή. Το μυστικό της, λοιπόν, δεν είναι είναι άλλο από μία μάσκα προσώπου, η οποία όπως αποδεικνύεται και από το πρόσωπο της κολομβιανής σταρ κάνει στην κυριολεξία θαύματα.

Η μάσκα προσώπου στην οποία ορκίζεται η Σοφία Βεργκάρα
Η 48χρονη ηθοποιός μοιάζει πολύ νεότερη από την ηλικία της, παρόλο που έχει ροδόχρου ακμή, μια κατάσταση του δέρματος που προκαλεί ερυθρότητα, έξαψη και ευαισθησία. Έτσι, λόγω της κατάστασης της επιδερμίδας της πρέπει να είναι προσεκτική με τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί. «Αν βάζεις πάρα πολλά πράγματα, προκαλείται ερεθισμός, οπότε πρέπει να το κρατήσω πολύ απλό», έχει δηλώσει η ίδια, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thelist.com.

Η Βεργκάρα, λοιπόν, ορκίζεται σε μία πολύ συγκεκριμένη μάσκα για την διατήρηση της άψογης επιδερμίδας της, η οποία δεν είναι άλλη από μια μάσκα προσώπου με πηλό. Κάτι που έχει πολύ νόημα, αν σκεφτείτε ότι ο φυσικός άργιλος απορροφά τις ακαθαρσίες και την υπερβολική υγρασία από το δέρμα, ενώ θεραπεύει τις τοπικές κηλίδες, αναφέρει το thelist.com. Επιπλέον, διαθέτει αντιμικροβιακές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία δερματικών λοιμώξεων.

Το αστέρι της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Modern Family», λοιπόν, χρησιμοποιεί πηλό για να προετοιμάσει το δέρμα της για το κόκκινο χαλί, αναφέρει το Who What Wear. Η Βεργκάρα πιστεύει, επίσης, ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα προς τα έξω, δηλώνοντας σε συνέντευξή της στο Health ότι «Τρώω πολλά λαχανικά, τρώω βατόμουρα και πίνω πράσινο τσάι, προσθέτοντας ένα κουτάλι της σούπας κολλαγόνο σε σκόνη στο χαμομήλι μου κάθε βράδυ».

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 4 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)