Η ζέστη αρκετή και πριν η ψυχική σου υγεία αρχίσει να κλονίζεται και το μακιγιάζ σου να λιώνει, σου δώσαμε πέντε beauty tips που θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις σε τέτοιες θερμοκρασίες. Και με το foundation τι θα γίνει;

Επίσης, σου εξηγήσαμε γιατί μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα μπορεί να είναι αυτό το προϊόν που θα σε προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου (μην ξεχνάς πως 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία- aka φωτογήρανση) παράλληλα θα καλύψει μικρές ατέλειες και δυσχρωμίες χαρίζοντας ομοιομορφία. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως μπορεί να αντικαταστήσει τελείως το αντηλιακό σου. Παρόλα αυτά, εσύ συνεχίζεις να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια με το foundation σου.

Το ζήτημα σ’ αυτή την περίπτωση είναι ένα: Μπορείς να κάνεις το foundation σου πιο ελαφρύ; Να μην το αισθάνεσαι, δηλαδή, τόσο βαρύ στην επιδερμίδα σου όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα; Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε το τρικ.

Για να έχεις πιο ανάλαφρο, φυσικό φινίρισμα με το foundation σου, δεν έχεις παρά να ανακατέψεις πολύ καλά, λίγες σταγόνες του με μια μικρή ποσότητα από την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείς καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα σου θα είναι ακόμη πιο ενυδατωμένη, έχοντας μία ομοιόμορφη, ανάλαφρη κάλυψη.

Φυσικά, αν θέλεις ακόμη πιο ελαφρύ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, δεν έχεις παρά να αναμείξεις ίσες ποσότητες και από τα δύο (foundation και ενυδατική) για ενυδάτωση και ανάλαφρη κάλυψη.

Τέλος, αν θέλεις πάλι, ένα περισσότερο φωτεινό- λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου (και πιο βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα ), μην διστάσεις να ανακατέψεις το foundation με λίγες σταγόνες από το αγαπημένο έλαιο προσώπου και είσαι έτοιμη. Τι λες; Πώς σου φαίνεται αυτό το κόλπο;

jenny.gr

(Επισκέφθηκε 3 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)