Πολύ ή να το παρακάνετε με φαγητό κ γλυκό, αφού έχετε ήδη φάει. Η παράλειψη γευμάτων δεν είναι επίσης καλή ιδέα, γιατί θα αναγκαστείτε να φάτε περισσότερο αργότερα.

Καταναλώστε αλκοόλ με μέτρο

Είναι καλύτερο να ελέγξετε την κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, καθώς προσθέτουν περισσότερες θερμίδες σε αυτές που έχετε ήδη φάει!

Να είστε δραστήριοι

Θα πρέπει να συνεχίσετε να εκτελείτε το πρόγραμμα γυμναστικής σας, όποτε είναι δυνατόν και, αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, απλώς περπατήστε περισσότερο, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε κάποια απόσταση από το σπίτι ή απλώς χρησιμοποιήστε τις σκάλες!

Βγείτε από το σπίτι

Κάντε τις διακοπές οικογενειακή υπόθεση και προγραμματίστε υπαίθριες δραστηριότητες, όπου όλοι συμμετέχουν. Ακόμη και ένα παιχνίδι στο πάρκο θα κάψει αρκετές θερμίδες και θα διασκεδάσει τα παιδιά.

Δώστε προτεραιότητα στις προπονήσεις σας

Προσπαθήστε να κάνετε γυμναστική νωρίς το πρωί, ενώ όλοι οι άλλοι ακόμα κοιμούνται. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε και παρατηρήσεις όπως «έλα μωρέ, Είναι Χριστούγεννα…».

Θέστε ρεαλιστικούς στόχους

Θα πρέπει να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους άσκησης. Βάλτε στόχο τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα και θα είστε πολύ χαρούμενοι όταν θα το πετύχετε. Εάν προγραμματίσετε μία ώρα ή περισσότερο και δεν το πετύχετε, θα καταλήξετε μόνο να νιώθετε απογοητευμένοι…

Να περάσετε τέλεια

Φροντίστε, επίσης, να ορίσετε ρεαλιστικά σχέδια διατροφής! Το να προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε εντελώς από ορισμένα τρόφιμα θα σας κάνει να φάτε περισσότερο. Απολαύστε ελεύθερα τις λιχουδιές που πραγματικά αγαπάτε, αλλά σε μικρές ποσότητες.

ourlife.gr

(Επισκέφθηκε 10 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)