Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα», με την Αιμοδοσία του ΠΑ.Γ.Ν.Η. και τον Δήμο Μαλεβιζίου συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 στα γραφεία της ΜΑΕΔΗΜ τα οποία βρίσκονται στο Γάζι στην Πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη απέναντι από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται από τις 10:00π.μ. έως τη 1:00μ.μ. Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών θα γίνεται κατόπιν ραντεβού.
Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, εξαιτίας της διαρκώς αυξανόμενης ανάγκης για εθελοντική προσφορά αίματος λόγω της πανδημίας COVID-19, η εθελοντική αιμοδοσία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία με στόχο να βοηθήσουμε τα παιδιά που νοσούν, τους συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και στους ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν. Δίνοντας αίμα χαρίζουμε ζωή.
Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Πα.Γ.Ν.Η. και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.
Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες και να κλείσουν το ραντεβού τους: 6906419401 και 2815106327.

Πηγή: kritipress.gr

(Επισκέφθηκε 5 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)