Εμμετρωπία | Γιατί Εμμετρωπία;

Το Οφθαλμολογικό & Διαθλαστικό Κέντρο Εμμετρωπία σέβεται την ιστορία και την παράδοση της Κρήτης στη Διαθλαστική χειρουργική. Είναι ένα διεθνές Διαθλαστικό κέντρο, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό.

Είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη που έχει το 8ης γενιάς Schwind Amaris 750S διαθλαστικό λέιζερ. Επίσης διαθέτει το femtosecond laser – Intralase ώστε η μέθοδος LASIK να γίνεται καθ’ ολοκληρία με Laser όπου κρίνεται απαραίτητο.

Αυτός ο εξοπλισμός στοχεύει στη μεγιστοποιήση της ικανοποίησης των ασθενών με τον ακριβή προεγχειρητικό προγραμματισμό και τη βέλτιστη μετεγχειρητική ασφάλεια..

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το συνολικό πλαίσιο λειτουργίας του Οφθαλμολογικού & Διαθλαστικού κέντρου Εμμετρωπία διέπεται από τις αρχές που αποτυπώνονται στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.

Το Σύστημα Ποιότητας είναι βασισμένο στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, καθώς και από τις διατάξεις του νομοθετικού πλαισίου που καθορίζει την λειτουρία Οφθαλμολογικών Ιατρείων.

Κεντρικό σημείο του Συστήματος Ποιότητας αποτελεί ο Ασθενής με οφθαλμολογικά προβλήματα που επισκέπτεται το Κέντρο μας.

(Επισκέφθηκε 17 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Αφήστε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *