Υλικά

4 ώριμες ντομάτες, κομμένες
1 μεγάλο αγγούρι, κομμένο
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
200 γρ. φέτα, σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών
1 μεγάλο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους
Για το ντρέσινγκ: 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο, 2 κ. σ. ξύδι από κόκκινο κρασί, 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο, 2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη, 1/4 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατέψτε τα υλικά του ντρέσινγκ σε ένα βάζο.
Βήμα 2
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ. Περιχύστε με το ντρέσινγκ, ανακατέψτε καλά και προσθέστε επιπλέον αλάτι μόνο αν χρειάζεται (ανάλογα με το πόσο αλμυρή είναι η φέτα σας).
Βήμα 3
Για να σερβίρετε, πασπαλίστε με επιπλέον ρίγανη (προαιρετικά). Σερβίρετε με κοτόπουλο, ψάρι, αρνί, μοσχάρι, οι επιλογές είναι ατελείωτες!

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 11 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)