Υλικά
1 μπαγκέτα
2 κ. σ. ελαιόλαδο
2 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους
1 συσκευασία τυρί κρέμα
1 φλ. τσαγιού μαλακό κατσικίσιο τυρί
2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Κόψτε το ψωμί σε φέτες, αλείψτε ελαφρά και από τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές, 12- 15 λεπτά, και γυρίστε τις στη μέση του χρόνου. Μεταφέρετε τα ψωμιά σε σχάρα και αφήστε τα να κρυώσουν.
Βήμα 3
Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το κατσικίσιο τυρί, το σκόρδο, το δυόσμο και το σχοινόπρασο.
Βήμα 4
Απλώστε μια παχιά στρώση από το μείγμα κατσικίσιου τυριού σε κάθε φέτα ψωμιού.
Βήμα 5
Καλύψτε με τους κύβους (ή μικρές φέτες) καρπούζι και απολαύστε.
newsbeast.gr