Μάθε πώς να τονίσεις το ήδη εντυπωσιακό σου βλέμμα

Τα μπλε μάτια είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν περνάει απαρατήρητο σε κανέναν άνθρωπο. Είναι εντυπωσιακά και το μακιγιάζ μπορεί σίγουρα να τα αναδείξει ακόμη περισσότερο. Δείτε λοιπόν, μερικά tips που δίνουν περισσότερη έμφαση στα υπέροχα μάτια σας:

Εκτός από το κλασικό μαύρο, ιδανικό χρώμα για εσάς είναι το μωβ – το μωβ είναι μίξη του μπλε και του κόκκινου, οι τόνοι του μωβ δίνουν έμφαση στα μπλε μάτια. Προτιμήστε τις σκούρες και έντονες αποχρώσεις του μωβ και συνδυάστε τις με απαλό ροζ, μαύρο μολύβι ματιών και πάντα μαύρη μάσκαρα.

Το καφέ και το bronze είναι συμπληρωματικά χρώματα του μπλε οπότε το αναδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό. Επιλέξτε σκούρες και έντονες αποχρώσεις του καφέ και bronze, συνδυασμένα με έντονο eyeliner και μαύρη μάσκαρα.

Απλώστε το μαύρο μολύβι ή το eyeliner σε λεπτή γραμμή για ένα σοφιστικέ look ή σε χοντρή γραμμή για πιο δραματικό αποτέλεσμα, τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού, δημιουργώντας το γατίσιο βλέμμα για πιο σέξι και σαγηνευτική εμφάνιση.

Τα μπλε μάτια δείχνουν εκπληκτικά και με μαύρο περίγραμμα στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων.

Σε οποιοδήποτε μακιγιάζ μην ξεχνάτε ότι μια πινελιά λάμψης είναι απαραίτητη για να φωτίσει το βλέμμα. Απλώστε απαλές πινελιές από χρυσή ή λαμπερή nude σκιά ματιών σε κρεμώδη μορφή ή glitter.

ilovestyle.com

(Επισκέφθηκε 22 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)