Από την εποχή του Ιπποκράτη ήταν γνωστές οι ιδιότητες και τα οφέλη του εκκρίματος σαλιγκαριού για την υγεία και ομορφιά. Όμως πολύ πρόσφατα, μέσα από πολυετείς μελέτες κι έρευνες, αποδείχθηκε πως το έκκριμα σαλιγκαριού είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πρωτεΐνες και πεπτίδια και προσφέρει αναπλαστική κι ενυδατική δράση για την αναζωογόνηση και την νεανικότητα της επιδερμίδας.

Το έκκριμα σαλιγκαριού συμβάλλει

• Στην αύξηση της παραγωγής υαλουρονικού οξέως και βελτιώνει την πυκνότητα του δικτύου κολλαγόνου, ώστε η επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητά και νεανική της όψη.

• Διεγείρει την επιδερμίδα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να καταπολεμά τις ρυτίδες εκφράσεως, καθώς και τις πρώτες ρυτίδες που έρχονται με την ηλικία, ενώ ταυτόχρονα να μειώνει το βάθος των ήδη σχηματισμένων ρυτίδων.

• Διαθέτει αναπλαστικές ιδιότητες, καθώς αυξάνει την ταχύτητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων, συντελώντας έτσι σε πιο γρήγορο ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, στην αύξηση του όγκου και στην αναγέννηση της επιδερμίδας.

• Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και τη διατηρεί φωτεινή και σφριγηλή.

• Περιορίζει σημαντικά και καταπολεμά τις πανάδες και καφέ κηλίδες, ακόμη και τις χρόνιες, δρώντας στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας.

• Αποτελεί ισχυρότατο αντιγηραντικό μέσο, γιατί είναι άριστο αντιοξειδωτικό. Παρεμποδίζει ή ακόμη και απομονώνει τις ελεύθερες ρίζες που οξειδώνουν και γερνούν την επιδερμίδα, όταν το αντιοξειδωτικό οπλοστάσιο του ανθρώπου αποδυναμώνεται από το στρες, τις περιβαλλοντικές και διατροφικές τοξίνες και βεβαίως από το πέρασμα της ηλικίας.

Τιμή: 15,00

Το Βοτανοπωλείο της Βασιλικής Καρτερού 35, Ηράκλειο, Τηλ. 281 024 04452

(Επισκέφθηκε 16 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)