Τα φασόλια edamame έχουν γίνει δημοφιλή για την ευελιξία τους στη μαγειρική και τα οφέλη τους για την υγεία του. Μπορούν να καταναλωθούν με πολλούς τρόπους – βραστά, ψητά ή ακόμα και να ενσωματωθούν σε πιάτα, όπως σαλάτες και stir-fries.

Μπορείτε να τα απολαύσετε ως σνακ είτε ως συστατικό σε διάφορες συνταγές. Τα φασόλια edamame αποδεικνύουν ότι τα φυτικά τρόφιμα μπορούν εκτός από θρεπτικά να είναι και νόστιμα.

Η πρωτεΐνη που έχουν διαδραματίζει σημαντικό ρόλο:

στη διατήρηση της κυτταρικής λειτουργίας,
στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και
στην προστασία της υγείας των μυών και των οστών.

 

(Επισκέφθηκε 3 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)